Valmistamine
  • Niisutussiirupiks lase kastrulis keema tõusta 1 dl vett ja 1 dl suhkrut, võta kohe tulelt, kui suhkur on sulanud, lisa 0,5 sidruni mahl ja jäta vedelik oma aega ootama. Pane želatiinilehed vähese külma veega paisuma.
  • Vooderda 24 cm lahtikäiva koogivormi serv tihedalt Savoiardi küpsistega. Lao ka vormi põhja küpsised, nii et põhi oleks täiesti kaetud. Nüüd nirista põhjaküpsised niisutussiirupiga üle.
  • Riivi suurde kaussi mõlema sidruni koored ja pigista välja ühe sidruni mahl. Lisa sidruniliköör, kohupiim ja ülejäänud 3 dl suhkrut, sega läbi. Vahusta 35% koor.
  • Pigista želatiinilehtedest üleliigne vesi ja sulata lehed madalal kuumusel pidevalt segades allesjäänud vedelikus. Kalla kohe peene joana pidevalt segades kohupiimasegusse. Sega kohe juurde ka vahustatud koor.
  • Lõika 500 g maasikad pooleks ja kata nendega koogi põhi. Peale tõsta pool kohupiimavahust ja tasanda lusikaga pind. Nüüd lao jälle kiht maasikapoolikuid ja kata teise osa kohupiimavahuga. 
  • Tasanda jälle koogi pind ja aseta kook ööseks külma. Serveerimiseks lõika 800 g maasikaid pooleks või neljaks ja kuhja rikkalikult koogile.
  • Head isu!