2. Vanillikreemi valmistamiseks kuumuta kastrulis piim peaaegu keemiseni. Tõsta tulelt. Vahusta munakollased, tärklis ja suhkur heledaks vahuks. Vala piim munavahu hulka ja sega läbi. Kalla segu tagasi kastrulisse ja jätka keskmisel kuumusel pidevalt segades kastme kuumutamist kuni paksenemiseni. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette pehmenema. Tõsta vanillikaste tulelt, lisa vanillsuhkur ning kuivaks pigistatud želatiinilehed. Jahuta kaste täielikult. Lisa vahustatud koor ja liköör.

3. Pane üks plaat 35 x 35 suuruse koogivormi põhja ja määri peale maasikakeedist. Aseta puhastatud terved maasikad, terav ots üleval, tihedalt põhjale. Vala peale kreem ning kata teise põhjaga. Vajuta kergelt peale ja aseta külmkappi vähemalt 5 tunniks kuni üleöö. Lõika tükkideks ning puista peale tuhksuhkrut.