Koostisained

  • 20 min
  • 5 portsjonit
  • Puuviljadest/marjadest magustoidud
  • Muu
  • Lõuna, Õhtusöök
 Kohupiima-astelpaju maius
2 pkKohupiima
380 mlVahukoort
 Suhkrut maitse järgi
 Astelpajukaste
 Astelpajumarju
 Pektiinsuhkrut
 Apelsinisuhkrut
Nädalavahetusele annavad seekord tooni lihavõttepühad, mille üks olulisimaid komponente on traditsiooniline toidulaud, kuhu kuuluvad munad, kohupiim ja erinevad keedised. Vaatame otsa ühele variandile munadepühade magustoidust!

Valmistamine

  • Vahusta vahukoor. Vahusta suhkruga kohupiim. Sega saadud massid omahvehel kokku.
  • Marjad purustada ja kurnata läbi sõela
  • Mahlale lisada suhkrut ja pektiinsuhkrut
  • Kuumutada keemiseni ja jahutada
  • Pokaali panna kohupiimakreemi, sellele astelpajukastet ja kaunistuseks sobivad purustatud pähklid või mandlilaastud
  • Head isu!

Oma Maitse