03.10.2012, 16:54
Külma ilma pajaroog
Mõnus kodune pajaroog, mida aina sööd ja ei saa pidama!
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- Lambaliha või
- 600 g Sealiha
- 400 g Kaalikas
- 3 tk Porgand
- 3 küünt Küüslauk
- 1 tk Sibul (suur)
- 4 tk Kartul
- 2 spl Nisujahu
- 2 spl Sojakaste
- 1 spl Siirup
- Sool
- Must pipar
- 5 dl Vesi
- spl Õli
Lõika liha tükkideks ja pruunista haudepotis väheses õlis. Maitsesta soola-pipraga. Lisa tükeldatud kaalikad, porgandid, küüslaugud, sibul ja jahu ning prae veel 5 minutit, kuni kõik on kauni pruuni jume saanud. Lisa sojakaste, siirup ja vesi. Lase tund aega vaiksel tulel haududa. Veerand tundi enne valmimist lisa kartulikuubikud. Serveeri hapukoorega.