2. Viiluta tomatid ja sibulad umbes 1 cm jämeduselt. Kata liha tomativiiludega, maitsesta tomativiilud soola ja pipraga. Järgmiseks laota sibulaviilude kiht ja maitsesta see ka soola ja pipraga. Viimasena laota peale kartuliviilud ja maitsesta ka need soolaga. Sega tomatipasta 5–6 supilusikatäie veega ja kalla vormile ühtlaselt peale. Kata vorm fooliumi või kaanega ning küpseta 200 kraadi juures umbes 45 minutit.

3. Umbes poole küpsemise pealt kasta vormi väljaküpsenud mahladega, et tulemus jääks mahlakam. Viimasena pruunista vorm pealt. Selleks eemalda foolium ning kuumuta ahju grillelement maksimumkuumuseni. Aseta vorm grillelemendi alla ning pruunista mõne minuti jooksul, kuni kartulid on kuldsed ja krõbedad. Serveeri kuumana ja serveerides võid lisada värsket hakitud peterselli.