Koostisained

     RETSEPT
    2 tkKanafilee
    4 tkSuituspeekoni viil
     Rapsiõli
    1 tlTšillimaitseaine
    1 tlKarri
    0.5 tlKurkum
    0.5 tlPaprikapulber
    1 tkTomat
    30 gBeebispinat
     Kuum köögiviljapuljong
    1 pkKohvikoor
     Sool
     Must pipar
     Petersell või koriander
    2 tlTärklis, soovi korral paksendamiseks
    Toit, mis ruulib kõigis vanusegruppides.

    1. Tükelda kanafilee ja peekon ning küpseta neid kõrgete äärtega pannil õlis, kuni kana on värvi muutnud. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa kõik ülejäänud maitseained. Kuumuta korraks läbi. Keera pliit keskmisele kuumusele, lisa roale tükeldatud tomat ja beebispinat, sega läbi. Vala koostisainetele nii palju köögiviljapuljongit, et kõik oleks kaetud. Jäta riisi keetmise ajaks (basmatiriis, 10 minutit) madalale kuumusele podisema.

    2. Kui riis hakkab valmis saama, lisa roale koore-tärklisesegu ja kuumuta korraks läbi. Kontrolli maitsestust. Riputa kastmele hakitud peterselli või koriandrit.

    Oma Maitse