Koostisained

  • 4 portsjonit
 RETSEPT
1 tkKana
100 gTaluvõi
400 gKreeka jogurt
400 mlRõõsk koor 35%
 Värske koriander
 Sool
 Must pipar
 Köömned
Kana ja juurikad on alati kindla peale minek - kana sööb peres tõenäoliselt igaüks. Juurikate puhul saad arvestada pereliikmete maitse-eelistusi, sest isegi kui kana osas vastuväiteid pole, leidub peres ikka neid, kellele ei meeldi porgandid peal või kellele herned sees.

Valmistamine

  1. Tükelda kana ja pruunista võis. Lisa sool, pipar ja köömned ning kalla pannile natuke vett, et kanatükid koos maitseainetega veidi podiseda saaksid. 
  2. Lisa koor ja lase kastmel paksemaks keeda. 
  3. Kui kana on mõnusalt pehme, keera pliidil tuli väiksemaks ja lisa jogurt. Lase kaste veel korra keema ja lisa kõige lõpus hakitud koriander.
  4. Kõrvale serveeri ahjujuurikaid – mida värvilisemad, seda parem!
KingitusOma Maitse