19.04.2017, 16:51
KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Tomatikastme ja mozzarella kattega ahjus valmistatud lihapallid
Kolmapäevane õhtu, päike paistab ning kalendris ei paista olevat ühtegi õhtust üritust. Imeline aeg valimistada midagi põnevat süüa. Miks mitte laar Rootsipäraseid lihapalle Itaaliapärases kastmes?
FOTO:
Koostisosad:
Tomatikastme ja mozzarella kattega ahjus valmistatud lihapallid
- Veisehakkliha
- Seahakkliha
- Pankot või riivsaia
- Hakitud sibul
- Hakitud suitsusinki
- Hakitud küüslauku
- Kuivatatud oreganot
- Riivitud Parmesani
- Meresoola
- Vahukoort
- Muna
- Tomatipüreed
- Oliiviõli
- Punast veini
- Mozzarellat
Ideaalne roog võtab valmimiseks aega, kuid on igas elemendis väärt neid kulutatud tunde. Lihapallide juurde võite pakkuda seda, mille järele isutab: jääda Põhjamaiseks ja pakkuda kartuliputru, minna Lõuna-Euroopasse ja serveerida pastat, polentat või risotot. Võite valmistada neist lihapallidest ka võileibu või nosida paljalt.