Valmistamine
  • Pese ja koori kartulid. Pese need uuesti ja lõika kuubikuteks. Keeda kartulikuubikud soolaga vees pehmeks. 
  • Kurna vesi ja pressi kartulitest koos maitseainete ja koore, võiga imeline püree. Tõsta kõrvale.
  • Prae pannil läbi hakitud küüslauk ja sibul. Lisa pannile ka hakitud seller ja porgand.
  • Nüüd lisa ka viilutatud seened ja maisiterad. Prae läbi.
  • Maitsesta peterselli, tüümiani ja salveiga. Lisa ka tomatipasta, sool, pipar.
  • Hauta mõned minutid. Nüüd hakka lisama puljongit ja hauta juurviljad pehmeks. Lõpuks lisa ka jahu ja hauta juurviljad kreemiseks.
  • Nüüd tõsta juurviljakaste ahjuvormi, kata püreega ja valmista ahjus 220 kraadi juures 25 minutiga krõbedaks.
  • Serveeri näiteks kreemise koorekastme ja roheliste hernestega.
  • Head isu!