Koostisained

  • 30 min
  • 4 portsjonit
  • Pastatoidud, Soolane
  • Ahjus, Praetud
  • Lõuna, Õhtusöök
 Röstitud kõrvitsa pasta toorvorstidega
 Kõrvitsat
 Punast sibulat
 Kirsstomateid
 Toorvorste
 Linguini pastat
 Purustatud tomateid
 Oliiviõli
 Majoraani
 Meresoola
 Musta pipart
Kohvik Mamo perenaine Margit Härma õpetab kuidas teha röstitud kõrvitsate ja tomatitega pastat. See retsept aitab maitsvalt ning liigseid kulutusi tegemata rohkem puu- ja köögivilju süüa.

Valmistamine

  • Lõika kõrvitsad suupärasteks tükkideks, poolita kirsstomatid ja viiluta punane sibul.
  • Pane köögiviljad ahjuplaadile, maitseta ja sega kokku oliiviõliga. Rösti köögiviljad ahjus 200 kraadi juures kuldseks.
  • Keeda valmis linguini pasta, vastavalt pakendil olevale juhisele.
  • Lõika sentimeetristeks juppideks vorstid ja prae pannil kuldseks. Nüüd lisa pannile ka purustatud tomatid, sega kõik kokku ja läbi.
  • Nüüd paneme pasta kokku: sega ühes pajas kokku röstitud köögiviljad, pasta ja vorstikaste. 
  • Serveeri pasta koos hakitud majoraaniga.
  • Head isu!
Oma Maitse