Koostisained

 Karrised kanakoivad
6 tkJahutatud broilerikoiba
 Soola
 Pipart
3 tlKarripulbrit
3 slMahedat sinepit
1 slRiivitud ingverijuurt
1 slOliiviõli
2 dlVett või puljongit
Kanakoivad on alati hea valik, olgu selleks siis nädalavahetus, tööpäev, lõunane või õhtune aeg. Kanakoivad ei vaja valmistamiseks erilisi nippe ning nõuandeid – vaid veidi maitsestamist ja tunnike küpsetamist ning maitsev roog ongi valmis!

Karrised kanakoivad valmivad samuti lihtsalt – väheste ja ilma keeruliste komponentidega. Karri ja kana on teada-tuntud ideaalne kooslus ning samamoodi toimib see kooskõla ka selles roas. Kõrvale paku näiteks kodust kartulipüreed, vahendab Linnuliha.ee.

Valmistamine

  • Maitsesta broilerikoivad soola ja pipraga. 
  • Sega kokku ülejäänud ained(va vesi) ning hõõru kanakoivad seguga kokku. 
  • Aseta kanakoivad ahjuvormi, vala juurde vesi (või puljong) ning küpseta 175 kraadi juures 1 tund.
  • Head isu!

Oma Maitse