Vaata, kuidas valmistada kuulsa koka Gordon Ramsay aromaatset seene-porrulaugu-estragon pastat:

Valmistamine
  • Viiluta seened ja prae oliiviõlis pannil.
  • Viiluta paar küüslauguküünt. Lisa pannile.
  • Lõika porrulauk neljaks, pese ja lõika peeneks. Pane pannile.
  • Sega pannil olevat juurviljasegu, maitsesta soola ja pipraga. Prae vedelik pannilt ära.
  • Lisa pannile kanapuljongit. Lase poole võrra "alla" haududa.
  • Nüüd lisa vahukoort, sega ja keera tuli panni all madalaks.
  • Pane lasanjelehed keevasse, maitsestatud vette. Keeda peaaega pehmeks. Tõsta veest pannile, sega. Keera nüüd panni alt tuli täiesti ära.
  • Haki peeneks estragon ja lisa pannile. Sega.
  • Serveeri pastat koos grillitud chiabattaga.
  • Head isu!