Vaata, kuidas panna kokku klassikaline Kuuba võileib ehk Cubano:

Valmistamine
  • Lõika ciabattal ära otsad, lõika sai keskelt, lamedalt, pikki pooleks.
  • Sega kausis kokku ka kaste: majonees, sinep ja Cayenne pipar.
  • Nüüd soojenda pannil sealiha ning ürita see katki teha. Võib lisada puljongit ja saavutada pulled pork'i kontsistents.
  • Nüüd määri mõlemad chiabattapooled seest poolt kastmega ning pane alumisele poolele juustuviilud, singiviilud, sealiha, viilutatud hapukurk ja veel juustu. Pane võileivale peale ka ülemine pool. Vajuta lamedaks
  • Aja pann kuumaks ja sulata või. Prae keskmisel kuumusel võileiba mõlemalt poolt. Raskuseks kasuta teist panni.
  • Lõika võileib veel pooleks ja naudi.
  • Head isu!