Koostisained

    500 gräimefileed
     soola ja pipart
     vormi määrimiseks võid
    1-2 sibulat
    2 loorberilehte
    1 muna
    2 dlpiima või 10% koort
    1 sljahu
     värsket tilli
    Ajatu klassika, kus räimed küpsevad koore-munasegus mõnusalt mahedaks. Sobib imehästi koos keedetud kartulitega. Valmistada on samas lihtne ja mugav ning jõukohane ka algajale perenaisele.

    Valmistamine

    1. Maitsesta puhastatud räimefileed soola ja pipraga. Määri vorm võiga ning lao vormi räimed vaheldumisi sibularatastega. Vahele torka loorberilehed. 
    2. Klopi muna lahti, lisa piim või koor ning jahu. Kalla muna-piimasegu kaladele. Jahvata peale veel soola ja pipart ning küpseta 180–200-kraadises ahjus 20 minutit.
    3. Puista peale värsket hakitud tilli. Serveeri koos keedetud kartulitega.
    PromoOma Maitse