Koostisained

  • 1t 0min
  • 10 portsjonit
  • Küpsetised
 RETSEPT
125 gVõi
2 tkMuna
1.5 dlSuhkur
2.5 dlJahu
1 tlKüpsetuspulber
2 slPiim
300 gMustikad (külmutatud)
 Või vormi määrimiseks
 Riivsai
Mustikakeeksi valmistamine on imelihtne ja tulemus viib keele alla. Keeksi parimad maitseomadused tulevad esile siis, kui serveerid seda jahtunult. Kõrvale sobib vanillikaste või jäätis.

Valmistamine

  1. Sulata või. Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu, piim ja sulatatud või. Sega juurde külmutatud mustikad.
  2. Võita piklik keeksivorm ja puista üle riivsaiaga, aga võid vormi ka küpsetuspaberiga vooderdada. Vala tainas vormi ja küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit.
PromoOma Maitse