04.04.2013, 12:42
Kanavokiroog hoisin-kastmega
Hoisin on tihe sojaubadest magushapu maitsestuskaste, mida on mõnus dippimiseks kasutada.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 4 tk Kanafilee
- Õli (praadimiseks)
- 200 g Suhkruherned
- 200 g Brokoli
- 1 tk Küüslauguküüs
- 4 sl Hoisin-kaste
- 2 kuni 3 sl Sojakaste
- Riisinuudlid
1. Lõika filee õhukesteks ribadeks. Kuumuta vokkpannil õli ning prae liha kiirelt roosaka värvuse kadumiseni.
Eemalda vokkpannilt ja sega hoisinkastmega.
2. Keeda parajaks lõigatud brokoliõisikuid pisut aega. Tükelda küüslauk õhukeselt.
3. Lisa vajadusel pannile veel õli ning kuumuta mõni minut herneid, nõrutatud brokoliõisikuid ja küüslauku.
Lisa sojakaste ja kanaribad koos hoisinkastmega ning kuumuta veel mõni minut. Serveeri kuumalt koos ettevalmistatud nuudlitega.