21.10.2008, 13:36
Kana-kartulivorm
Kiirelt valmiv vormiroog, mis maitseb kogu perele. Päikesekuivatatud tomatid lisavad toidule maitsemõõdet.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 kg Pariisi kartulid
- 400 g Kanafileetükid
- 3 dl Rõõsk koor
- Basiilik (värske)
- 1 tk Porrulauk
- 1 purk päikesekuivatatud tomati kaste
- 1 purk Päikesekuivatatud tomatid õlis
Keeda kartuleid 5 minutit. Samal ajal prae peeneks viilutatud porru ja kanafileetükid ning maitsesta soola ja pipraga. Pane ahjuvormi eelkeedetud kartulid, kanatükid ja hakitud tomatid.
Kõige peale kalla segu kohvikoorest, 1 dl tomatikastmest ning soolast ja piprast. Küpseta 225-kraadises ahjus 10–15 minutit. Kaunista ohtralt basiilikuga.