Koostisained

  • 10 min
  • 4 portsjonit
  • Külmsupid, Magus
  • Muu
  • Hommikusöök, Lõuna
 Kama-petisupp mee ja marjadega
150 gMett
1 lPetti
100 gKamajahu
1 tlKaneeli
 Erinevaid marju sügavkülmast (maasikaid, vaarikaid, mustikaid)
Toitumisnõustaja Erik Orgu eelistab suvehooajal keefiri hapendatud peti vastu vahetada, sest see on väiksema kalorisisaldusega ning sisaldab rohkesti kasulikke mineraalaineid nagu kaltsium, kaalium ja magneesium.

Valmistamine

  • Sulata pliidi peal mesi ning sega see kokku keefiri, kamajahu ja kaneeliga. 
  • Lisa külmast võetud marjad (niipalju kui soovid). 
  • Lase supil maitsestuda vähemalt 10 minutit ning serveeri koos peale raputatud marjadega.
  • Head isu!

Maitsed.ee