Täidis
Täidise valmistamiseks tükeldada kapsas ribadeks ja hautada poolpehmeks. Hakkida keedetud munad, ja segada ained omavahel. Täidiseainete hulka lisada sulavõid ja maitsestada soola ning musta pipraga. Täidise maitsestamiseks võib kasutada erinevaid ürte (peterselli, tüümiani, punet) või vürtse (muskaati, pipraid).
Taigen rullida jahusel lauapinnal lahti ristküliku kujuliseks, keerata ümber taignarulli ja tõsta selle abil küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Noaga või taignalõikuriga lõigata taigna küljed ribadeks. Täidis tõsta taigna keskele ja katta täidis pealt taignaribadega. Pirukas lasta 5-10 minutit soojas kohas uuesti üles kerkida ja määrida pealt lahtilöödud munaga. Küpsetada 200-220°C juures 15-20 minutit, kuni pirukas on kuldpruun.