03.10.2012, 16:55
Kaalika-porgandisalat fetaga
Tilk päevalilleõli
lisab salatisse
head pähklist
mekki.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 200 g Porgand
- 200 g Kaalikas (noor)
- 1 spl Sojakaste (hele)
- 1 spl Šerri (kuiv)
- 2 spl Oliiviõli
- 1 tk Õun (suur)
- 150 g Feta juust
- 50 g Seedermänni seemned
- ohtralt Koriander (värske)
Riivi kaalikad ja porgandid, sega kokku õli, šerri ja sojaga ning jäta 10 minutiks maitsestuma. Kuumuta segu vokkpannil 3 minutit, siis võta pann tulelt ja riivi juurde õun. Serveeri seemnete, juustukuubikute ja värskete ürtidega. Nirista peale veidi head oliivi- või päevalilleõli.