Koostisained

500 gsea kaelakarbonaadi
 soola, musta pipart
4 tlriivitud värsket või marineeritud mädarõigast
4 mädarõikalehte
6 hapukat õuna, nt antoonovkaid
1,5 dlrõõska koort
Uuendatud versioon imeheast kooslusest sealiha-mädarõigas-õun. Toiteväärtust aitab tõsta rulli sisse peidetud mädarõikaleht.

Valmistamine

  1. Vasarda lihalõigud ligi 0,5 cm paksuseks, maitsesta soola ja pipraga. Aseta lõikelauale, puista peale mädarõigast ning kata mädarõikalehega. Keera tihedalt rulli ning toeta lihatükki lagunemise vältimiseks naturaalse niidiga. 
  2. Pruunista pannil ning aseta siis koos õunasektoritega ahjuvormi. 
  3. Vala peale rõõsk koor ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. 
  4. Sobib imehästi keedukartulite või kartulipudruga. 
Oma Maitse