2. Kreemi jaoks vahusta toorjuust munakollaste ja suhkruga ühtlaseks. Aseta želatiinilehed külma vette punduma. Kuumuta rõõsk koor keemiseni ning eemalda tulelt. Lisa želatiinilehed ja tükeldatud šokolaad ning sega, kuni kõik on lahustunud ja ühtlase kreemi sarnane. Ühenda toorjuustu- ja šokolaadikreem, maitsesta likööriga ning vahusta kohevaks. Soovi korral sega õrnalt hulka ka vahustatud munavalged, mis enne järele jäid.

3. Tõsta üks tainapoolikutest lahtikäiva koogivormi põhjale, vala peale pool kreemist ning kata järelejäänud koogipooliku ja kreemiga. Lase külmikus vähemalt 3 tundi tarretuda.

4. Serveerimiseks eemalda kook vormist. Sulata või ning lahusta selles šokolaad, lase pisut jahedas taheneda ja vala siis koogile. Kaunista.