2. Sulata või ning sega aeglaselt mikserdades suhkruga. Kui segu on ühtlane ja piisavalt jahtunud, lisa ükshaaval munad ja vanillsuhkur. Mikserda ühtlaseks.

3. Sõelu teises kausis kokku jahu, sool, kaneel ja küpsetuspulber. Sega jahusegu aeglaselt või ja suhkru segusse. Kõige lõpus sega käsitsi juurde purustatud šokolaad ja kergelt hakitud jõhvikad.

4. Laota tainas spaatli abil vormi ning küpseta 17–20 minutit. Võta kook vormist välja ja tõsta restile jahtuma.

5. Kreemi tarbeks sulata valge šokolaad veevannil või mikrolaineahjus. Mikserda kergelt toorjuust ja lisa sõelutud tuhksuhkur. Kui kreem on ühtlane, lisa pool sulatatud šokolaadist.

6. Kata täielikult jahtunud kook toorjuustukreemiga. Raputa peale pohli ja hakitud jõhvikaid ning nirista üle valge šokolaadiga. Lase koogil enne serveerimist paar tundi külmkapis seista. Lõika soovitud suurusega ruudud või kolmnurgad.