02.02.2012, 12:04
Indiapärane kookose-kõrvitsaroog tatraga
Tatrad, läätsed ja kõrvits räägivad kõik tervislikkusest ja mitmekesisusest.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 50 g Lääts
- 200 g Tatar
- 1 kg Kõrvits
- Oliiviõli
- Sool (soovi korral)
- Käepärased maitseained:
- Muskaatpähkel (värskelt riivitud)
- Koriandriseemned
- Kaneel (jahvatatud)
- Tšillipulber
- Ingver (värskelt riivitud) jms
- 200 g Kookospiim
- 20 g Kookoshelbed
Kõigepealt leota ja keeda läätsed. Sea ka tatar keema. Haki kõrvits 1–1,5-sentimeetristeks kuubikuteks. Voki kuubikud oliiviõlis kergelt läbi. Ole hoolikas, et kõrvits ei muutuks liiga pehmeks. Vokkimise ajal lisa maitseained ja läätsed. Viimaks vala peale kookospiim ja -helbed, sega ning lase natuke hanguda. Serveeri koos tatraga.