04.09.2017, 19:25
Hooajalised maitsed aiast ja metsast: Peedi-kukeseenevrapp suitsukanaga
Meelepäraste lisanditega täidetud vrapp on heaks võimaluseks valmistada miskit maitsvat kohe eriti kiiresti. Tortiljat võib täita oma lemmikkomponentidega või siis on see heaks võimaluseks kasutada külmkapis ära kõike seda, mis seal leidumas ning ärakasutamist nõuab.
FOTO:
Koostisosad:
Peedi-kukeseenevrapp suitsukanaga
- 2 tk Tortiljat
- 4 sl Sulatatud juustu
- Salatilehti
- 200 g Kukeseeni
- 2 sl Riivitud õuna
- 2 tk Peeti
- Riivituna
- 2 sl Sinihallitusjuustu
- 2 tl Seemneid
- 150 g Marineeritud ja suitsutatud broilerikintsuliha
Siin retseptis on kasutatud eriliselt maitsvat marineeritud ning suitsutatud broilerikintsuliha, mis sobib imehästi ka niisama maiustamiseks. Samas vrapi vahel täidisena jagab see liha parajalt tugevat maitset ning sobib ka teiste komponentidega imehästi. Suitsukana võib asendada ka pisut eksklusiivsema tooraine suitsutatud pardifileega. Linnulihale kaaslaseks selle vrapi täidises on aga see, mida hooaeg pakub – kukeseened, mahlane punapeet ning pisut magusust andvat õuna.