17.09.2015, 12:54
Grillitud täidetud virsikud või nektariinid
FOTO:
Koostisosad:
- virsikuid või nektariine
- veidi suhkrut
- 1 sl apelsinimahla
Täidis
- peeneks hakitud rosinaid
- peeneks hakitud kuivatatud kirsse
- peeneks hakitud kuivatatud apelsine
- peeneks hakitud kuivatatud aprikoose
- peeneks hakitud pekanipähkleid
- Vana Tallinn
- veidi kaeraküpsiseid
- veidi mett
Poolita virsikud või nektariinid, eemalda kivi, raputa peale veidi suhkrut ja lusikatäis apelsinimahla. Täidiseks haki peeneks võrdses koguses rosinaid, kuivatatud kirsse, kuivatatud apelsine, kuivatatud aprikoose ja pekanipähkleid ning pane Vana Tallinna sisse maitsestuma. Maitsestunud segu sisse sega kaeraküpsiseid ja mett. Tõsta lusikaga poolitatud virsikutele ja grilli 150 kraadi juures 15–20 minutit. Serveeri vanillikastme või -jäätisega.