2. Otsi väike plastmasskarbike, kata karbi põhi oliiviõliga ning raputa pipart, nii et põhi oleks peaaegu must, aga mitte päris. Raputa peale meat tenderiser’it ning aseta lihatükid üksteisega tihedalt kõrvuti, et liha hoiaks püstist struktuuri. Peale nirista oliiviõli ja maitsesta veel pipra ja tenderiser’iga. Sulge karp ning aseta 10–15 minutiks sügavkülma.

3. Kuumuta pann suitsemiseni, vala pannile õli ning lase sellel veidi kuumeneda. Pane pannile liha, kuid mitte liiga palju tükke korraga, ning prae ühelt poolt 3–5 minutit, oleneb liha suurusest. Lisa enne liha keeramist pannile tükike võid ja soovi korral rosmariini. Küpseta veel minut. Liha küpsusastet saad kontrollida näpuga liha vedrutades. Võrrelda saad omal käel: pöidla ja nimetissõrme vaheline tunnetus on rare; pöidla all, üleminekul labakäeks medium ning randme lähedal well done. Serveeri Lafresca toorjuustuga ja tulemus on mega.