Koostisained

  • 20 min
  • 1 portsjon
 RETSEPT
150 gRiisinuudlid
100 gÕhukeselt viilutatud kanafilee
0.5 tkPunane sibul
0.5 tkPorgand
0.5 tkTomat
 Rohelise salati lehed
2 tkMuna
2 tkKeskmine šampinjon
2 splPruun suhkur
2 splAustrikaste
2 splSojakaste, gluteenivaba
Anna kehale puhkust ja valmista tervislik nuudliroog jõulusöömaajast taastumiseks.

1. Keeda riisinuudleid kolm minutit. Aja pann kuumaks ja pane sibul praadima. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud kanafilee. Vala pannile porgandikettad ja lisa sojakaste. Kanatükkide ühtlaseks küpsemiseks keera neid aeg-ajalt teistpidi. Lisa tükeldatud šampinjonid. Nüüd vala pannile eelnevalt keedetud riisinuudlid. Maitsesta austrikastme ja pruuni suhkruga. Seejärel lisa pannile tükeldatud tomat. Lükka roog ühele pannipoolele.

2. Vispelda munad ja vala teisele pannipoolele, prae 2–3 minutit. Sega hüübinud muna nuudliseguga kenasti läbi. Viimasena lisa peotäis rohelist salatit. Valmis!

PromoOma Maitse