26.12.2018, 11:00
EI MIDAGI RAMMUSAT | Praetud riisinuudlid kanaga
Anna kehale puhkust ja valmista tervislik nuudliroog jõulusöömaajast taastumiseks.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 150 g Riisinuudlid
- 100 g Õhukeselt viilutatud kanafilee
- 0.5 tk Punane sibul
- 0.5 tk Porgand
- 0.5 tk Tomat
- Rohelise salati lehed
- 2 tk Muna
- 2 tk Keskmine šampinjon
- 2 spl Pruun suhkur
- 2 spl Austrikaste
- 2 spl Sojakaste, gluteenivaba
1. Keeda riisinuudleid kolm minutit. Aja pann kuumaks ja pane sibul praadima. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud kanafilee. Vala pannile porgandikettad ja lisa sojakaste. Kanatükkide ühtlaseks küpsemiseks keera neid aeg-ajalt teistpidi. Lisa tükeldatud šampinjonid. Nüüd vala pannile eelnevalt keedetud riisinuudlid. Maitsesta austrikastme ja pruuni suhkruga. Seejärel lisa pannile tükeldatud tomat. Lükka roog ühele pannipoolele.