11.10.2016, 16:30
Eesti tänavuseks parimaks pudruks valiti Kristiina Stõkova peekoni ja Parmesaniga täistera kaerahelbepuder
Rahvusvahelise pudrupäeva tähistamiseks toimus Eestis teist korda konkurss, kus selgitatati välja Eesti Parim Pudrumeister 2016. Võitjaks valiti Kristiina Stõkova, kes pakkus võistlusele peekoni ja Parmesaniga täistera kaerahelbepudru.
FOTO:
Koostisosad:
Eesti Parim Puder 2016: Peekoni ja Parmesaniga täistera kaerahelbepuder
- 50 g Täistera kaerahelbed
- 50 g Peekon
- 30 g Parmesani või Cheddari juust
- 150 ml Vett
- 50 ml Piima
- 20 g Kõrvitsa- ja päevalilleseemned
- 1 tk Munavalge
- Meresoola
- Musta pipart
- Ürdivõid
- Kaunistamiseks roheline sibul
Zürii hinnangul pälvis puder enim poolehoidu just teistmoodi lisandite tõttu – parmesani juust ja roheline sibul.