Valmistamine
  • Pane vesi ja piim keema, lisa ka näpuotsatäis soola. Kui vedelik keeb, lisa potti pudruhelbed ja seemned. 
  • Seejärel lõika juust viiludeks, jäta veidi alles ka peale riivimiseks. Tükelda peekon. 
  • Kui helbed on juba peaaegu kogu vedeliku sisse imanud, lisa vahustatud munavalge samal ajal koguaeg putru segades. 
  • Kui puder on valmis, lisa ürdivõi, sega puder läbi ning seejärel suru juustuviilud pudru sisse ja tõsta pott kõrvale.
  • Prae peekonitükid. Tõsta pann kõrvale ning aseta pott tagasi väikesele tulele (minimaalsele kuumusele). Sega sulanud juust. 
  • Lisa enamik peekonitükke pudrule ning natuke jäta ka kaunistamiseks (eriti head on sisse segada pehmemad ja kaunistamiseks veidi krõmpsuvamad tükid).
  • Serveeri puder kaussi, lisa riivitud juust, peale peekonitükid ning kõige peale tükeldatud roheline sibul.
  • Head isu!