Valmistamine
  • Haki peeneks küüslauk. Ribasta sibul ja lõika porrulaugust õhukesed rattad. Viiluta ka seened õhukeselt. 
  • Prae pannil oliiviõlis küüslauk, seejärel lisa sibul ja siis seened. Prae madalal temperatuuril seened kuldseks. Viimasena lisa ka porrulauk ja prae neid 2 minutit.
  • Nüüd lõika neljaks või kaheksaks kollased tomatid (olenevalt nende suurusest) ja lisa pannile. Prae läbi.
  • Nüüd lisa spinati- ja peedilehed. "Vildi" lehed imeliselt pehmeks. Lisa peaoga uusi lehti, kuni oled koguse ja konsistentsiga rahul.
  • Nüüd tee segusse kaks avaust ja löö neisse mõlemasse muna.
  • Pane pann ahju ja hauta, kuni munavalged on valmis, -kollased aga veel jooksvad.
  • Serveeri koos röstitud saiakääruga.
  • Enne söömist raputa toidule peale maitseaineid ja hakitud peterselli.
  • Head isu!