Koostisained

  • 30 min
  • 8 portsjonit
  • Soolane
  • Keedetud
  • Lõuna, Õhtusöök
 Porrulaugu-porgandi kanahautis
 Kana kintsuliha
 Porrulauku
 Porgandit
 Sellerit
 Küüslauku
 Tšillit
 Ingverit
 Orzo pastat
 Kanapuljongit
 Jahu
 Oliiviõli
 Rohelist sibulat
 Suurem sidrun
 Meresoola
 Musta pipart
Jätkame imeliste detox-toitude tutvustamisega: täna võtame ette vähe tummisema, kuid samas tervisliku roa, mis pakatab vitamiinidest, mineraalidest ja toitainetest. Teeme ühe imelise kanahautise. Tee järele!

Valmistamine

  • Lõika tükkideks kanakintsulihad ja prae õlis kuldseks. Lisa lihadele ka jahu ja prae veel. Tõsta kanaliha eraldi kaussi.
  • Haki peeneks tšilli, ingver ja küüslauk. Samuti lõika viiludeks porgand, porru ja seller. 
  • Prae õlis esiteks tšilli, ingver ja küüslauk ühtlaseks. 
  • Lisa potti ka porgandid ja sellerid, prae neid umbes 5 minuti jooksul. 
  • Nüüd vala juurde kanapuljong ja tõsta juurviljad keema. 
  • Lisa ka pasta ja keeda pehmeks. Lisa keeduvett, kui vedelikku peaks vähe olema.
  • Minut enne pasta valmimist lisa potti ka porrulauguviilud ja uuesti praetud kana. 
  • Sega hautis läbi ning tõsta kohe tulelt. 
  • Pressi ühest sibulast välja mahl ja vala hautisepotti. Sega läbi.
  • Haki rohelin sibul ja sega see potti. Jäta natukene sibulat karneeringuks.
  • Maitsesta hautis soola ja pipraga.
  • Serveeri ja naudi!

Oma Maitse

Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde