Koostisained

 Porrulaugu-porgandi kanahautis
 Kana kintsuliha
 Porrulauku
 Porgandit
 Sellerit
 Küüslauku
 Tšillit
 Ingverit
 Orzo pastat
 Kanapuljongit
 Jahu
 Oliiviõli
 Rohelist sibulat
 Suurem sidrun
 Meresoola
 Musta pipart
Täna võtame ette vähe tummisema, kuid samas tervisliku roa, mis pakatab vitamiinidest, mineraalidest ja toitainetest. Teeme ühe imelise kanahautise. Tee järele!

Valmistamine

  • Lõika tükkideks kanakintsulihad ja prae õlis kuldseks. Lisa lihadele ka jahu ja prae veel. Tõsta kanaliha eraldi kaussi.
  • Haki peeneks tšilli, ingver ja küüslauk. Samuti lõika viiludeks porgand, porru ja seller. 
  • Prae õlis esiteks tšilli, ingver ja küüslauk ühtlaseks. Lisa potti ka porgandid ja sellerid, prae neid umbes 5 minuti jooksul. 
  • Nüüd vala juurde kanapuljong ja tõsta juurviljad keema. Lisa ka pasta ja keeda pehmeks. Lisa keeduvett, kui vedelikku peaks vähe olema.
  • Minut enne pasta valmimist lisa potti ka porrulauguviilud ja uuesti praetud kana. Sega hautis läbi ning tõsta kohe tulelt. 
  • Pressi ühest sibulast välja mahl ja vala hautisepotti. Sega läbi.
  • Haki roheline sibul ja sega see potti. Jäta natukene sibulat kaunistuseks. Maitsesta hautis soola ja pipraga. Head isu!
PromoOma Maitse

Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde