2. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Tõsta jahusegu piimaga vaheldumisi tainale ja sega ühtlaseks. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja määri sinna tainas.

3. Valmista kate: vahusta munavalged suhkruga tugevaks vahuks. Määri ettevaatlikult ahjuplaadil oleva taina
peale. Puista beseekihile mandlilaastud.

4. Küpseta 175-kraadises ahjus 20–30 minutit, kuni besee on kergelt kuldne ning alumine kiht läbi küpsenud.

5. Võta tordipõhi ahjust välja, lase jahtuda ja siis lõika kaheks ristkülikuks. Aseta üks tordipõhi serveerimisalusele. Kata pealt viilutatud või tükeldatud maasikatega, siis laota peale vahukoore- toorjuustukreem. Kata teise tordipõhjaga.

6. Pane tort serveerimiseni külmkappi või jahedasse.