2. Sega hakkliha sibula, granaatõunasiirupi, kardemoni, tšillipulbri ja vürtsiga. Parema maitse jaoks võid sibula enne pannil õli sees läbi praadida. Sega kõik ühtlaseks ja maitsesta soola ja pipraga. Tõsta iga baklažaaniviilu paksemasse osasse 1–2 sl hakklihatäidist ja rulli baklažaan lihatäidise ümber. Kalla ahjuvormi tomatikonserv, lisa hakitud küüslauk ning lao baklažaanirullid tomatikastme sisse. Tõsta veidi tomatikastet baklažaanidele peale. Kata vorm fooliumiga ning küpseta 180–200-kraadises ahjus umbes 45 minutit.

3. Vahepeal rösti kuival pannil piiniaseemned. Serveerides lisa vormile piiniaseemneid ning hakitud värsket münti või mõnd muud värsket ürti: melissi, tüümianilehti, koriandrilehti või siledaid petersellilehti.