01.06.2016, 16:32
Baklažaani-sulugunirullid
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 tk Keskmine baklažaan
- Õli praadimiskes
- Sool
- Must pipar
- Palsamiäädikas
- 1 tk Küüslauguküüs
- 150 g Sulguni juust
- 10 tk Basiilikulehed
1. Lõika baklažaan pikkupidi õhukesteks viiludeks ja prae pannil oliiviõlis mõlemalt poolt pruuniks. Aseta viilud paariks minutiks majapidamispaberile, et liigne õli eemalduks.
2. Tõsta baklažaan taldrikule, maitsesta soola, pipra, õhukeseks viilutatud küüslaugu ja vähese palsamiäädikaga.
3. Lõika juust kangideks ja aseta koos basiilikulehega baklažaaniviilu jämedamasse otsa. Keera rulli.
4. Nende rullide maitse on väga suvine ja puhas. Mulle meenuvad kohe mõnusad kerged lõunad väikese valge veini ja lõõmava päikesega.