04.04.2012, 10:48
Avokaadosalat krevettidega
Avokaado kreemisus sobib iseäranis hästi ürtide ja muude teravamate maitsestajatega nagu tuline tšilliõli või vänge sidrunimahl.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 2 tk Avokaado
- 0.5 tk Sidrun
- 0.5 tk Kurk (pikk)
- 1 tk Tomat
- 2 küünt Küüslauk
- Aedtill
- Petersell
- Basiilik (värske)
- Tšilliõli
- Palsamiäädikas
- Sool
- Must pipar
- 200 g Krevett soolvees (konserv)
Poolita avokaadod, eemalda kivid ning piserda viljaliha tumenemise vältimiseks sidrunimahlaga. Tükelda kurk ja tomat, haki küüslauk ja ürdid. Maitsesta segu tšilliõli, palsamiäädika ja soola-pipraga. Täida avokaadod salatiga ning krooniks pane ohtralt nõrutatud krevette. Kõrvale paku tumedat ciabatta’t.