Koostisained

  • 4 portsjonit
8 kana poolkoiba
4 haput õuna (‘Granny Smith’ või eestimaine ‘Antonovka’)
3 dlPõltsamaa õunasiidrit
4 sltäisterasinepit
4 oksa värsket salveid
 meresoola, musta pipart pruunistamiseks oliiviõli
Argiõhtute kiirelt valmiv kerge panniroog, kus õunasiidri ja salvei aroom täiustavad sinepikana ja õun annab krõmpsu hapukust.

Valmistamine

  1. Pruunista kana poolkoivad kuumal pannil kahes jaos. Maitsesta koivad soola ja pipraga ning määri sisse sinepiga. Pane koivad tagasi pannile, vala juurde õunasiider ja säti kõige peale salveioksad. Kata pann kaanega ning hauta tasasel tulel 20 minutit.
  2. Puhasta õunad südamikest ja lõika koos koorega sektoriteks. Pane pannile koos kanaga veel 10–15 minutiks küpsema. Maitsesta vajadusel soola-pipraga. Paku pajarooga praekartulite või aurutatud riisiga.
SOOVITUS! Kui unustad siidri osta, kasuta kodust ilma suhkruta õunamahla, saab sama hea.
Oma Maitse