Vürtsimaailmaga tutvumiseks soovitab värske ema proovida toidublogija Britt Paju aasiapärast kanaburgerit, milles kohtuvad vürtsikas karripasta ja tervislik kana. Toekale ning kerge vaevaga valmivale kõhutäiele lisab värskust punase kapsa salat.

Valmistamine
  • Haki peeneks küüslauguküüs, koriandrilehed ja rohelise sibula alumine heledam osa. 
  • Sega karripasta ja hakitud koostisosad hakkliha hulka ning maitsesta soolaga. 
  • Lase segul maitsestuda ning valmista samal ajal salat ja majonees. Selleks haki kapsas ja hakklihasegust järele jäänud roheline sibul. 
  • Koori ingver ja riivi või haki võimalikult peeneks. Sega köögiviljad kokku, lisa seesamiõli, laimimahl ja pisut soola.
  • Majonees sega riivitud laimikoore ja –mahlaga.
  • Kaste ja salat valmis, jaga hakklihasegu neljaks ja vormi märgade käte vahel burgerisaia suurusteks pihvideks.
  • Seejärel määri pihvid kergelt õliga ja küpseta grillil mõlemalt poolt 2-3 minutit ja lase samapalju fooliumi all puhata – see tagab mahlasema burgeri.
  • Enne serveerimist kuumuta saiapoolikuid grillil, määri mõlemad pooled majoneesiga, tõsta alumisele poolele pihv ja sellele paar supilusikatäit kapsasalatit. 
  • Kata burger saia teise poolega ja serveeri kohe!