2. Tähtis on kõige selle ühendamine maitsvaks tervikuks, mis ei jäta muljet ebahuvitavast “rohusöömisest”. Selleks lisame maitse järgi soola, pipart, aeg-ajalt küüslauku, maitsestame heakvaliteedilise õliga (kasutame viimasel ajal Kreeka õlisid) ja – mis eriti oluline – kvaliteetse ja huvitava äädikaga. Viimast on gurmeelettidel saadaval laias valikus – igaüks peab otsustama, milline maitse talle paremini sobib. Ja äädikasorte võib muidugi korrast korda vahetada. Soovitame katsetada, sest tulemus on kaugel sellest, mida rohelise põlgajad eelarvamuslikult peavad igavaks ja maitsetuks. Näiteks Fée Balsamico Limone. Või vaarikaäädikas. Või ...

3. Salati segame õrnalt suurde kaussi, mis moodustab söögilaual peatoiduga võrdväärse keskuse. Soola, õli ja äädika lisame viimasena, et salat säilitaks võimalikult kauaks oma värskuse.