KUULA | Joogisaade "Vala välja!" kolmas osa: Eesti naps 2.0 ehk käimas on kärakarevolutsioon
Lisaks saatejuhtide Martini, Keiu ja Liisa heietustele on podcasti kolmanda osa külalisteks näitlejad ja nüüd ka napsitootjad Tiina Tauraite ja Erki Laur. Tootjad räägivad, kuidas viskiarmastus viis oma kaubamärgi ja imeliste jookide loomiseni – miks just mustsõstar, miks tšilli ja miks on joogiretseptide kõige olulisem komponent aeg. Saatest astub läbi samuti teatrimaailmas töötav Hannele Känd, kellel on kaasas omatehtud kirsinaps ja retsept, mida igaüks kodus järele proovida saab.
Mõistagi mekime saate lõpuosas ka ise mõningaid Eesti tegijate pudelisse saanud tooteid: lisaks Tauraite Coutry Spiritsi jookidele on laual Kuusevõrseviin ja Pihlaka käsitöödestillaat Põhjakalt ning erinevaid jooke ka Säde peennapsivabrikust. Mekime ja kommenteerime.
Kirjuta meile soovituste, pakkumiste ja küsimustega aadressil vala@delfi.ee või facebookis https://www.facebook.com/ValaValja/
Kuula joogisaate "Vala välja!" kolmandat osa siit:
KUULA LISAKS: