Mina olin siis piisavalt noor veel ninf õppisin Tartus, Kutsekeskkoolis nr 17 kokaks. Praktikal olin aga samal ajal Tartu ühes peeneimas restoranis Kaunas.

Millised olid toidusektoris need 90date alguse aastad? Mis oli kõige raskem? Mis oli kõige üllatavam?

Siiani on kõige üllatavam, et kui maja avati kell 12:00 siis järjekord oli ukse taga juba 11:30st

Mis toorainest oli puudu? Mis vahenditest oli puudu köögis? Mis toit kõige paremini müüs? Vahenditest puudu? Millega võrreldes? Tänapäevaga?

Toona oli peale pliitide ja fritüüride kõigest puudu. Vana klikiaegne hakklihamasin kaalus peaaegu 300 kilogrammi. Aedviljariiv, elektriline, oli sama suur kui hetkel veerand kööki ... Ja sellistest nugadest nagu hetkel on kättesaadavad, ei osanud unistadagi.

On sul meeles mõni eriti ere mälestus restoranitööst 90datel?

Neid on nii palju, et saaks raamatu kirjutada.

Milline aeg selle 25 aasta jooksul on olnud kõige tormilisem ja milla lkõige kiirem areng?

Mida võtta tormilisena - kui lolluste poolest siis ilmselgelt 90ndate algus, ise olid noor ja pöörane. Areng sai tehtud 90ndate lõpul, kui tulid esimesed kontaktid Soome kokkadega ja sealt edasi juba skandinaavia ning Euroopa.