Lisaks ütles peakokk suure tänu Eesti fännidele - nendest oli suur tugi võistluste ajal.

"Eesti paistis tribüünidel silma oma tohutu suure lipuga. Suur huvi tekitas ka meie menüü – e-riigile kohaselt, sisaldas see digitaalset ekraani, millel nägi videona minu võistlustöö elemente," lisas Rooz.

Restorani Farm peakokk Dmitri Rooz pääses Bocuse d´Or Euroopa eelvõistlusel 20st 11 parima sekka ja kindlustas sellega Eestile koha finaalis. Kokandusmaailma ihaldatuima võistluse finaal toimub 2017. aasta jaanuaris Lyonis, Prantsusmaal.

Euroopa eelvooru võitis seekordne korraldajamaa Ungari. Hõbe ja pronks kuuluvad vastavalt Norrale ja Rootsile. Konkurentsist pudenesid ja Eesti seljataha jäid mitmed vanad ning tuntud gastronoomiamaad nagu Itaalia ja Hispaania. Finaali pääsesid veel peale esikolmiku Prantsusmaa, Island, Soome, Holland, Šveits, Belgia, Taani ja Eesti.