Tehnika on oluline!
Munavispel on kõige ideaalsem vedelamate tainaste kokku segamiseks ja munavalgete või -kollaste ning vahukoore vahustamiseks. Vahustamise puhul on oluline tehnika. Kausi põhjas küljelt küljele liigutusi tehes vahustad munavalge ja vahukoore poole kiiremini kui kloppides või ringikujulisi liigutusi tehes. Küljelt küljele tehnikaga segades tuleb ka salativinegreti emulsioon püsivam.

2. Lamevispel (ingl flat whisk) on kujundatud just roux’ ehk rasvaine ja jahu ­kastmepõhja tegemiseks. Selle lame kuju on sobiv kastmete tegemiseks madala­servalistes pannides, segab korraga suurel pinnal ja pääseb ligi panni äärtele.

3. Kastmevispel ehk spiraalvispel (ingl spiral whisk) sobib oma kuju tõttu samuti kastmete tegemiseks, olles tõeline abimees tükivaba siidise kastme valmimisel. Ka on sellega hea kokku vispeldada salatikastmeid.

4. Väikese koguse munavalgete või vahukoore vahustamiseks, eriti kitsas nõus, kus pallvispliga liikumiseks pole ruumi, sobivad ühest traadist keeratud spiraalsed visplid. Need pole mõeldud segamiseks, vaid üksnes vahustamiseks. Hoiad visplit otse nõu põhjas ja kiirete üles ja alla liigutustega vedrutad munavalged/vahukoore vahtu.