Ananass on C-vitamiini rikas puuvili, mis on rahvaseas tuntud kaalu langetava efekti poolest, kuna on tõhus rasvade põletaja. Samuti peletab ananass söögiisu.

Need on juba täiesti piisavad põhjused, miks troopiline puuvili oma toidulauale panna. Vaatame aga üle, kuidas ananassi ideaalselt lõigata ning serveerida.

Vaata videot ning jälgi allolevaid juhiseid:

Valmistamine
  • Aseta ananass keset lõikelauda
  • Võta terav nuga ning lõika ananass keskelt pooleks, jättes lehed külge
  • Seejärel võta üks ananassi pooltest ja lõika see omakorda pikkupidi pooleks
  • Lõika ananass ettevaatlikult koore küljest lahti
  • Viiluta nüüd ananass ristküliku kujulisteks tükkideks
  • Seejärel liiguta tükid paremale ja vasakule
  • Kas pole mitte lahe? 
Oma Maitse