Poest tuleks haarata kaasa paar steik'i ehk loomalihaviilu, mingit maitseainet, salatit ja riisinuudleid ning fooliumi. Hotelli tagasi tulles leiate kindlasti mõne naabri ukse tagant sinna tõstetud, kasutatud toateenindusnõud, millel on peal ka näiteks väikene purk majoneesi. Taldrik, noad ja kahvlid võtke kaasa. Majonees pistke samuti taskusse.

Hotellitoas endas tuleks leida üles triikraud ning veekeetja. Enamustes hotellides on need tubades olemas. Veekeetjas keedetud kuum vesi tuleb kallata topsi koos nuudlitega. Steik tuleb maitsestada, keerata fooliumisse ning jätta tulikuuma triikraua alla seisma. Umbes 15 minutiga saab lõigata steik'i lahti ning avastada mõnusa medium-raw küpsusega lihalõigu.

Juurde serveeritud nuudlite ja salatiga ongi olemas täiesti mõistlik õhtusöök, andmata järgi seejuures laiskusele süüa kartulikrõpse või külma võileiba.


Vaata, kuidas küpsetada hotellitoas vaid triikrauaga täiesti talutav steik: