„Grill-lihadest tasub kindlasti proovida koore ja ürdi marinaadis grill-liha, mille puhul on tegemist eriti pehme kaelakarbonaadiga, sest kooremarinaad muudab selle ekstra siidiseks,“ lausus Meelis Laande. „Toorvorstide sarjas jätkame kõikide toodete puhul 100% kodumaise liha kasutamist. Tagasi on laste lemmik Jänku-Jussi toorvorstikesed, mille pakendilt leiab värvimise jaoks vahvaid pildikesi.“

Liha- ja grillmeister Enn Tobrelutsu sõnul on šašlõkkide valmistamise puhul asi lihtne: rohkelt sibulat, peoga õigeid ürte ning sool ja pipar, nagu seda on tehtud Gruusia šašlõki puhul, mis on kujunenud grillisõprade vaieldamatuks lemmikuks. „Grillvorstide arendamine on palju keerulisem, sest nende puhul sellist kindlat väljakujunenud reeglit ei ole. See hooaeg katsetame grillvorstide puhul natukene mehisemat maitset, milleks on Maamehe toorvorstikesed – maalähedase maitsesuuna loob mädarõigas. Lisa sai ka enim müüdud grillvorsti sari Maitselt mahe, nüüd on rahva lemmik saadaval ka lambasooles toorvorstina.“

„Kiirust ja lihtsust nautivale inimesele oleme loonud eelküpsetatud ribid, mille valmistamine võtab aega kõigest mõned minutid,“ sõnas lihameister Tobreluts. „Eelküpsetatud ribide valikus on kaks maitsekooslust. Üheks neist on seenemaitseline Jäägri ribi ja teiseks vähese tšilliga ribid – oma leiab nii traditsioonilise kui ka moodsama maitse austaja. Põnevust toidulauale lisab veel eelküpsetamata kaukaasiapärane ribi, mida kindlasti tasub proovida, sest ürte on marinaadi valitud eriti hoolikalt.“