Filee on roosakas-valge mahlase lihaga, kerge ja hõrgu maitsega. Nii mõnigi sööja võib segamini ajada lihaga, kuna kalal säilib ka küpsena tugev koestruktuur. Kala on mõnusalt rasvane – sisaldab 750 mg omega-3 rasvhappeid 100 grammi kohta. Luuvaba filee meeldib lastele, on kerge ja tervislik vanematele, kiire ning lihtne valmistada mitmel moel – praadida, grillida, küpsetada. Vali meelepärane retsept ja proovi järele!

Tootmisprotsessides ja tehnoloogiate valikul pööratakse suurt tähelepanu nii kalade heaolule kui looduse säästmisele. Kalad kasvavad stressivabalt neile sobivaimas vees, ilma ravimiteta, GMO-vabade söötadega, millest 70% on taimset päritolu. Filee valmistatakse paari tunni jooksul farmis koha peal ning jõuab meile värske ja jahutatuna. Vaata lisaks toiteväärtuse ja omaduste kohta.