Tallinnas algab esmaspäevast kalanädal, mille jooksul tutvustatakse Eesti kasvandustes kasvavaid kalu, valmistatakse neist kaladest süüa ning müüakse veeelukaid ka kodus küpsetamiseks kaasa.

Kas teadsite, et ka Eestist saab oma musta kalamarja? Eesti tuur kasvab siinsamas Karilatsil. Tublid vesiviljelejad kasvatavad tuura, angerjat, karpkala, vikerforell, angersäga. Toidulaud missugune, aga palju sellest teatakse?

Kalanädala raames tutvustataksegi neid Eestis kasvatatavaid erinevaid kalaliike. Telliskivi loomelinnaku söögikohtades on päevapakkumised Eesti vesiviljelejate kaladest.

27.-30. septemberil pakutakse Toompeal asuvas kohvik-teatris "Koogel Moogel" kala erinädala lõunalauda vaid Eesti kalast, kus lastepraed on perega söömatulijatele tasuta.

1. oktoobril antakse kalanädalale lõppakord kohvikus "Koogel Moogel", kus kell 12 toimub toiduetendus "SUUR KALA", pärast etendust toimub ka Aleksei Turovski loeng ja pakutakse kalaroogi.

KingitusOma Maitse