18.09.2018, 19:01
PEAKOKK ANNAB NÕU | Kuidas valmistada maitsvaid friikartuleid, kuidas keeta juurvilju ja mis on kõige olulisem abivahend köögis?
Prantslasst peakokk Ludo Lefebvre õpetab meile 7 asja, mis on tema meelest köögitoimkonnas kõige olulisemad. Samuti vastab mees ka populaarsematele küsimustele, mis iga kodukoka peast on läbi käinud.
FOTO:
"Kõige olulisem vahend on köögis kindlasti nuga - terav ja kvaliteetne, sest vaid nii saab asju õigesti lõigata. Juurvilju tuleb keeta nii, et nad säilitavad oma värvi. Friikartulid tuleb enne fritüüri panekut tunniks ajaks panna kuuma soolvette - nii tõmbavad kartulid maitsed endasse ja lõpptulemus on imemaitsev," vastab peakokk kolmele talle kõige sagedamini esitatud küsimustele.