Koostisained

    300 grasvasemat riivjuustu
    3-4 küüslauguküünt
     majoneesi
     hapukoort
    Tegelikult võib selle kuu- ja isegi talvemöksiks ümber nimetada, sest küüslaugumöks on parim viis kõik küüslauku sööma saada, et hoida eemal haigused, kõigele lisaks on see ka oi kui maitsev! See sobib määrimiseks röstsaia või -leiva peale ning lisandiks lihaprae juurde.
    Valmistamine
    1. Riivi juust kaussi. Tuleb tummisem ja maitsvam, kui kasutad rasvasemat juustu ja riivid seda ise. Kuid võid võtta ka valmis riivitud juustu.
    2. Lisa puruks pressitud küüslauk.
    3. Sega hulka paras ports majoneesi. Kogemus näitab, et parim möks tuleb rasvase majoneesiga. Kui tahad maitsed veidi mahendada, lisa supilusikatäis hapukoort, aga selle võid ka ära jätta. Sega mögin korralikult läbi ja jäta enne söömist pooleks tunniks maitsestuma.
    4. Küüslaugumöks - kui seda enne ära ei sööda - säilib külmikus vähemalt nädala hea ja värskena.
    KingitusOma Maitse