Koostisained

     RETSEPT
    500 gPuhastatud veisepõsed
    2 dlPunane vein
    2 tkKüüslauguküüs
     Tüümian
     Sool
     Must pipar
    2 splPunasesõstra-tšillikeedis või muu magushapu hoidis
     Tšillipulber
    See roog nõuab pikka küpsemisaega. Aga kui ta lõpuks pehme on, siis sulab suus. Sobib nii kartulipudru, riisi kui ka lihtsalt saiakukliga.
    Valmistamine
    1. Lase põskedel veinis, purustatud küüslaugus ja maitseainetes üleöö seista. Nõruta liha vedelikust (jäta see alles), kuivata ja pruunista pannil igast küljest.
    2. Aseta haudepotti ning kalla peale marinaad ja tšillimoos. Lase küpseks haududa, vajadusel lisa punast veini.
    KingitusOma Maitse